• Het team

  Studiomakers is ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar ruimte om te ondernemen. We vonden dit voor het eerst op de Gansstraat 143 te Utrecht, waar Studio Gans tot eind 2022 een broedplaats is geweest. Inmiddels is de ambitie gezet; er mogen meer plekken zijn waar ondernemerschap en onderwijs samenkomen. We gaan ze graag ontwikkelen met - en voor - jullie. Je kunt ons bereiken via info@studiomakers.nl of middels het contactformulier.

  broken image

  Ivar Kraaijevanger

  Studiomakers / Buro Ruig

  Ivar is een productontwerper die als directeur van Buro Ruig ruime ervaring heeft in het ontwikkelen en begeleiden van 3D ontwerpen en prints. Ivar is daarnaast betrokken als examinator voor de Hogeschool Utrecht en bestuurslid van ingenieursvereniging KIVI Industrieel Ontwerpen.

   

  buroruig.nl

  broken image

  Jens Gijbels

  Studiomakers / Fundamentals

  Als directeur van Fundamentals is Jens dagelijks actief als ontwikkelaar van nieuw onderwijs en het begeleiden van (jonge) professionals bij het ontwikkelen van identiteit. Ook onderwijsinstellingen die willen vernieuwen werken graag met dit team samen, bijvoorbeeld voor design challenges.

   

  wearefundamentals.com